29.8.07

10 Προτάσεις-δεσμευσεις των κομμάτων για την Αυτοκίνηση

H εντολη ηταν ρητή. Στις επερχόμενες εκλογες να εισελθω στα κομματικά επιτελεία, να καταγραψω τις προτάσεις τους για την οδηγική πραγματικότητα στην Ελλάδα και στην συνεχεια να την παρουσιάσω στα bloka.
To επιτελειο του Bloka φροντισε για τις, συστασεις, τις πλαστες κομματικες ταυτοτητες, και τις υπολοιπες ενδυματολογικές λεπτομέριες.
Με την σειρά μου συμμετειχα στα επιτελεια και την καταρτιση των προεκλογικών τους προγραμμάτων με απώτερο σκοπό την αποκλειστικη τους αποκάλυψη στα μελη του bloka.
Mε αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ενημερωθειτε και να προσελθετε στις κάλπες για να ψηφισετε οποιο κόμμα κριθεί οτι σας αντιπροσωπεύει.
Για περισσότερες πληροφοριες μπορειτε να απευθυνεστε στις κατα τοπους τομειακες οργανωσεις τους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 10 ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

1. Ολοι οι εθνικοι και επαρχιακοι δρομοι θα φωτιστούν. Οσοι οδηγοί εχουν χασει το διπλωμα τους επειδη βεβαιώθηκαν να παραβιάζουν τον ΚΟΚ, θα προσφερουν εθελοντικη εργασια στην εγκατασταση των
πυλώνων.Σημαντικο ειναι οτι ο φωτισμος θα προέρχεται απο ηλιακη ενεργεια η οποια θα αποθηκευεται σε συστοιχίες συσσωρευτών. Με τον αριθμό των οδηγών παραβατών το εργο θα εχει ολοκληρωθει σε 1 μόλις
μήνα.

2. Θα δοθεί στην δημοσιοτητα το ακρως απορρητο και ελληνικης εφευρεσης συστημα που επιτρεπει στα πληρωματα των περιπολικών της ΕΛΑΣ να τα οδηγούν χωρίς την ζώνη ασφαλείας. Η υπαρξη του συστηματος
αυτού ειχε κρατηθει μυστική αλλα κριθηκε οτι η προστασια του ελληνα οδηγού και ψηφοφόρου ειναι περισσότερο σημαντική. Η πατεντα θα πουληθει στην παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια και τα εσοδα που θα προκύψουν θα διατεθουν για την αναπτυξη ενος συστηματος που θα επιτρεπει στον ελληνα οδηγο να πίνει όσο θελει και να μπορει να αποφευγει τα αλκοτεστ, εξυψωνοντας τον ψυχολογικο παραγοντα της αυτοεκτιμησης.

3. Θα καταργηθουν οι καταλύτες στα οχηματα για να μπορει και ο οικονομικα ασθενεστερος πολίτης να κερδισει μερικα ψωράλογα. Θα δωθει και ατοκο δανειο απο κρατικη τραπεζα για την αγορα εξατμισης με επιπεδο θορυβου μεγαλύτερο απο 80 db καθως και ειδικης μεγαλης αεροτομής που τονιζει τον σπορ χαρακτηρα ενος μικρομεσαίου αυτοκινητου

4. Αποχαρακτηρίζονται απο ευαίσθητα προσωπικα στοιχεια και θα διατιθενται στο κοινό τα ονοματα οι διευθυνσεις, τα τηλέφωνα και αλλες προσωπικες πληροφοριες απο ολα τα καλλιγραμμα μοντελα που συμμετεχουν στις εκθεσεις αυτοκινητου της Ευρωπαικής Ενωσης. Αιτησεις θα γινονται δεκτές και θα διεκπεραιώνονται μέσω του bloka. Eπίσης στα ΚΕΠ, και στα τοπικα supermarket.

5. Θα απαγορευτεί το project "επικίνδυνα σημεια σε gps". Οι δημιουργοί του θα συλληφθούν και θα καταδικαστούν να οδηγουν taxi στην Αιγυπτο για 5 χρονια. Σε ενδεχόμενη εφεση τους θα οδηγούν σε ώρα αιχμής στην Νάπολη για αλλα 3 χρόνια. Εαν δεν συνετιστουν και συνεχίσουν να παράγουν αντεθνικο εργο τοτε θα καταδικαστουν να προσπαθούν να παρκάρουν στην Κυψέλη και στου Ζωγράφου εφ όρου ζωής.
Υπενθυμίζεται οτι η χώρα ειναι μέλος της Ευρωπαικής (κ)Ενωσης, αρα εξ ορισμού έχει συγχρονο και πλήρες οδικό δίκτυο.

6. Με κονδυλια απο της Βρυξέλλες θα μοιραστουν σε ολους τους οδηγούς τα καλυτερα σημεια του εθνικού και επαρχιακου δικτυου με πλήρης πληροφορίες για τα ξενυχταδικα που παράγουν πολιτισμό, τα σημεία
καταπολέμισης πείνας με πατσά και αλλα πατροπαράδοτα εδέσματα καθώς και τα σημεία στα οποια τα βραδυνα χρηματιστηρια αγοραίου έρωτα μειώνουν τις πολιτιστικές αποστασεις απο την χωρα μας με την Ρωσια, την Μολδαβία, την Τσεχία και άλλες χώρες.

7. Οι κινητοί γιατροί της πείνας θα μπορουν να σταθμεύουν εγγύτερα των κεντρων που παραγουν πολιτισμό, θα εποπτευονται απο αντρες της τροχαίας οι οποιοι και θα ρυθμίζουν την σταθμευση ενω θα μοιραζουν και φυλλάδια για τον ασφαλή συνδιασμό καταναλωσης αλκοολ και προιόντων γρηγορου ταχυφαγείου με απώτερο σκοπό την τέρψη των οδηγών. Με αυτόν τον τρόπο οι σχεσεις Τροχαίας και Πολίτη πιστευεται οτι θα συσφιχθούν και θα διαλυθούν οι αμοιβαίες καχυποψίες που ήταν ξένες και κατακριτεες απο μεγάλη μεριδα της κοινωνίας.

8. Πιστοί στον ρολο της μητερας που δεν αποχωριζεται τεκνο της ακομα και οταν αυτή βρισκεται στο καθισμα του συνοδηγού και το κραταει αγκαλια θα κατατεθεί σχεδιο νόμου, με την διαδικασία του κατεπείγωντος που-μεταξύ άλλων-θα προβλέπει: α) Ψυχολογικη υποστηριξη στην μητερα που εχασε το τεκνο της σε περιπτωση προσκρουσης με προγραματα επανενταξης απο τις μεσημεριανες εκπομπες καλοπιστης κριτικης της Ελληνικής τηλεόρασης.
β) Διαθεση καθηγητριών του έρωτα στον πατερα μέχρι να ξεπεραστει το, ενδεχόμενο, σοκ της μητέρας
γ) Δωρεάν διαθεση απο το Υπουργείο στον οδηγο που προκαλεσε το ατυχημα αυτοκολητο ταμπελακι με θεση για 3 φωτογραφίες και με την επιγραφή "Μπαμπά οταν μεγαλώσω θα τρεχω περισσότερο". Η διαθεση θα γινεται σε μικρη σεμνη τελετή στο υπουργείο παρουσια της πολιτικής ηγεσίας. Οι φωτογραφιες θα εχουν την εικονα του Πρωθυπουργού του Υπουργού Δημοσιας τάξης και της Πεθεράς του οδηγού.

9. Η τροχαία θα εξοπλιστει με 25,000 συσκευές μετρησης ταχυτητας. Το ορια θα παραμεινουν τα ιδια για να τα τηρούν οσοι ξενοι οδηγοί επισκεπτονται την χώρα. Οι εγχώριοι, θα ενημερώνονται απο την τροχαια
για την ταχυτητα τους η οποία και θα συγκρινεται με το ταχυμετρο του οδηγού. Στην περιπτωση που υπάρχουν αποκλισεις μεγαλύτερες απο 1% στην ταχυτητα και σε ποσοστό 0,0000001% των αυτοκινητων που θα μετρηθουν απο οσα εχει εισαγει η εδω αντιπροσωπεία θα κατατεθεί αγωγή στην κατασκευαστρια αυτοκινητοβιομηχανια.
Ο δικηγόρος και τα νομικά εξοδα θα βαρυνουν κονδυλι του προυπολογισμού.
Εαν διαπιστωθει, ανεξαρτητως μαρκας και μοντελου, οτι τα αυτοκινητα εχουν παραχθει στην φίλη και συμμαχη Τουρκία, τοτε ο Αρχιστρατηγος των ενόπλων δυναμεων της χώρας μπορει να προβεί σε προληπτικό βομβαρδισμό των εργοστασιων παραγωγής, για συνετισμό. Εαν ο βομβαρδισμός ειναι ακριβής και αμμεσος τότε αυτοματα ο Αρχιστατηγος θα τιθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας

10. Διευκρινιζεται οτι οι ενεργιες της παραγραφου 9 σκοπό εχουν να τονίσουν την προτεραιότητα της νομιμης εκλεγμενης πολιτικής ηγεσίας της χωρας απο την αρχή της εισαγωγής της αυτοκινησης στην χωρα μας
στον ΠΟΛΙΤΗ, ψηφοφόρο και στον ενεργό ρόλο που αυτός διαδραματίζει ολες αυτες τις δεκαετίες στην Προοδο, στο Οραμα, στο Μέλλον όλων μας.

Σαν υστερογραφο γνωριζεται οτι το μποτιλιαρισμα και η ερευνα για αναζητηση ελευθερων χωρων σταθμευσηςαποτελεί κυριαρχο στοιχειο συλλογικής συμμετοχης στο καλυτερο μελλον όλων μας.
Τα εκπεμπομενα μικροσωματιδια μειώνουν το προσδοκιμο χρονο ζωής όλων μας. Συντομα υπολογιζεται οτι η καταβολη της συνταξης θα καταστεί περιττή για ολους μας. Ετσι η κρατησεις που γινονται για συνταξιοδοτικους λόγους θα πάψουν να υπάρχουν αυξανοντας το εισοδημα όλων μας προσεγγίζοντας τα ευρωπαικά δεδομένα. Εανοι κρατήσεις χρησιμοποιηθούν για αγορα δευτερου ή τριτου αυτοκινητου μεγαλύτερου σε κυβισμό απο το αθροισματων υπαρχόντων στην οικογενεια, τότε η απόκτηση του θα ειναι ατοκη.

Διευκρίνηση
Ο γραφών εχει περασει προσφατα απο πληρης ιατρικες εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία, εχει σωας τα φρένας, τον...συμπλέκτη (τα αμορτισερ εχουν πέσει λίγο) και νοιώθει οτι αποτελει μειοψηφία οταν δεν πίνει και οδηγεί.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση. Καλή ψήφο!