11.8.13

Γαλοπούλες και μια πατερίτσα στο μέγαρο Μαξίμου


Με μια πατερίτσα δώρο ο πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασε την έμπρακτη στήριξη του στον Ελληνα Πρωθυπουργό. Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν έδωσε και την δεύτερη είπε ότι προβληματίστηκε έντονα για το εάν θα έπρεπε να δώσει πατερίτσες ή μπρατσάκια.....
Για σωσίβιο δεν γίνεται λόγος γιατί ο βασικός ανταγωνιστής και πρώην συμφοιτητής του Πρωθυπουργού είναι αυτοεξόριστος σε διάφορα Ελληνικά νησιά ενώ η δεινή κολυμβητική του επίδοση σε συνδυασμό με την χρήση καγιάκ θα δώσει λάθος μήνυμα.

Στον τομέα των αμερικανικών επενδύσεων δεσμεύτηκε να στείλει όλο τον 6 στόλο για να αδειάζει τον βιολογικό του καθαρισμό σε Ελληνικα λιμάνια δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.
Επίσης εάν με δημοψήφισμα ο Ελληνικος λαός επιλέξει μεταξύ Pespi και coca cola την pespi τότε ο πρωθυπουργός θα ξαναπάει στις ΗΠΑ και μάλιστα θα έχει δωρεάν είσοδο στην disneyland για ένα Σαββατοκύριακο για να το ευχαριστηθεί. Η προσφορά ισχύει και για όλο το υπουργικό συμβούλιο, τις οικογένειες τους καθώς και για τις γκόμενες του εκάστοτε κυβερνητικού εκπροσώπου.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Πρωθυπουργός θα πάει γονατιστός να ανάψει λαμπάδα, στην διάμετρο της κοιλιάς του αντιπροέδρου του, στην Μεγαλόχαρη γιατί επιτέλους τον δεχτήκαν στις ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο του αίτημα για να επισκεφτεί την χώρα είχε απορριφτεί από τους αμερικανούς με την δικαιολογία ότι το γκαζόν του λευκού οίκου είχε ψηλώσει με αποτέλεσμα να μπορεί να κρυφτεί η κ. Λουκά και να χαλάσει την επίσκεψη. Τότε ο πρωθυπουργός έμεινε με τα εισιτήρια στο χέρι τα οποία και χρέωσε στον ελληνικό λαό κλαίγοντας για το βάρος που μας έδωσε. Το αντιστάθμισε κλείνοντας την ΕΡΤ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος της επίσκεψης είναι η απόφαση του πρωθυπουργού να ενώσει τον εθνικό κήπο με το μέγαρο Μαξίμου κόβοντας αρκετά δέντρα και δημιουργώντας κήπο με γκαζόν κατά  τα πρότυπα του λευκού οίκου. Μετά θα αγοραστεί ένα σκυλάκι και επειδή είμαστε Ελληνες αυτό θα γαβγίζει και θα δαγκώνει όσους διαδηλώνουν στο Σύνταγμα υπενθυμίζοντας τους ότι το αφεντικό αναπαύεται και να μην το ενοχλούν. Τα κομμένα ξύλα θα τα μοιράσει ο ίδιος σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν για αγορά πετρελαίου θέρμανσης αρκεί να έχουν βεβαίωση από την εφορία ότι το για το τζάκι έχουν πληρώσει τον ετήσιο φόρο χρήσης του. Επίσης θα πρέπει να υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση ότι τα ξύλα δεν θα χρησιμοποιηθούν για το ψήσιμο μπριζόλας ενώ θα μαρκαριστούν για να αποτραπούν φαινόμενα λαθρεμπορίου από την παράνομη μεταπώληση τους.

Τέλος θα θεσπιστεί η αργία των ευχαριστιών προσαρμοσμένη στα Ελληνικά πρότυπα κατά την οποία οι βουλευτές του κόμματος του και όσοι δηλώνουν υποταγή στο πρόσωπο του θα φέρνουν από μια γαλοπούλα στο μέγαρο Μαξίμου και μετά όλοι μαζί θα κάθονται και θα τις τρώνε. Ο κ. Πάγκαλος θα εξαιρεθεί αφενός γιατί τρώει πολύ και αφετέρου γιατί είναι μαρτυριάρης και λέει σε όλους ότι τα έφαγε μαζί τους. Η είδηση βέβαια είναι ότι οι γαλοπούλες θα πρέπει να είναι Ελληνικής βοσκής, αλανιάρες και να έχουν τραφεί με αγνά βιολογικά προϊόντα από αυτά που δεν μπορεί να αγοράσει ο σημερινός πολίτης.

Υ.Γ. Οτιδήποτε άλλο μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ είναι ψέμα και το διαψεύδω.